Izvor:
04.02.2018 u 16:41
0

DOKTORI STROGO UPOZORAVAJU: Evo kako depiliranje stidnih dlačica utiče na vaše zdravlje!

Razgovori o seksualnom zdravlju često znaju da budu jako neugodni za mnoge dame, pogotovo za one koje su stidljive.

Nedostatak razgovora i znanja dovodi do toga da mnogo grešimo kada je zdravlje naših intimnih delova tela u pitanju. U poslednje vreme sve je više diskusija o tome kako je uklanjanje stidnih dlačica loše po zdravlje. Ali, da li je to zaista tako?

– Problem vezan za uklanjanje dlačica je teško rešiv jer je trend potpunog uklanjanja dlačica skorašnjeg datuma i rasprostranjen je putem medija u poslednjih par godina. Veruje se da potpuno uklanjanje dlačica dovodi do razvoja nekih polno prenosivih bolesti, ali ja nisam imala takvih slučajeva u mojoj praksi. Nema dokaza da se to dešava kod ostalih – rekla je doktorka En Henderson.

Možete smanjiti rizik tako što ćete izabrati određeni način uklanjanja dlačica. Sve dok odlazite kod stručnjaka za depilaciju nećete imati razloga za brigu o neželjenim efektima. Doktorka upozorava sve žene da budu jako oprezne u uklanjanju dlačica sa osetljivih delova tela i da za tako nešto treba da se obrate ekspertu i proverenom stručnjaku.

Kada je reč o sređivanju intimne frizure, preferencije su različite. Dok neki vole da budu prirodni, drugi žele da prate holivudski trend uklanjanja svih dlačica. Istraživanja su pokazala da dlačice tamo dole mogu da učine da mirišete privlačnije, a neki kažu da je "žbun" opet u modi. Uprkos ovome, mnogi muškarci (čak 46 odsto njih) izjavili su da više vole kada je njihova dama bez ijedne dlačice na intimnim delovima tela.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter