Izvor:
26.04.2018 u 17:41
0

Trikovi pomoću kojih ćete se rešiti umornih očiju!

Kad smo umorni ili pod stresom ispod i oko očiju nam se obično stvaraju podočnjaci, crni krugovi i nadutost. No, postoje neki sastojci u proizvodima za lepotu kao i prakse koje možemo da usvojimo da bismo se rešili znakova umora na očima. Otkrijte ih u nastavku:

Kvalitetan san je prioritet

Zaboravite na sve izgovore i napokon počnite da negujete kvalitetnu rutinu spavanja. Svakog dana u isto vreme lezite i ustanite sledećeg dana. Ponekad to nije lako, ali san bi trebalo da nam bude prioritet ne samo zbog znakova umora i starenja na koži lica već i zbog zdravlja celokupnog organizma koji se noću obnavlja i oporavlja.

Odaberite vitamin C

Vitamin C pomaže u stvaranju kolagena koji nam daje mladoliki izgled i zategnutiju i sjajniju kožu. Konzumirajte hranu bogatu vitaminom C kao što su citrusi, paprika, brokoli, ananas i karfiol, ali isprobajte i proizvode za negu područja oko očiju i serume s dodatkom vitamina C.

Ne zaboravite na zaštitni faktor

Nezavisno od toga o kojem dobu godine se radi, kremu sa zaštitnim faktorom treba da koristimo svakog dana. Sunce nam je najveći neprijatelj kad su u pitanju bore i starenje, zato religiozno nanosite kremu sa zaštitnim faktorom svakog jutra jer ćete jedino tako sprečiti prerani nastanak bora.

stil.kurir.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter