Izvor:
01.05.2018 u 20:41
0

ČUDOTVORNI NAPITAK: Snizite masnoću u krvi i trigliceride bez lekova! (RECEPT)

Poboljšanje treba očekivati za dva meseca, kada treba uraditi i laboratorijsku analizu krvi radi provere.

Smanjivanje i eliminisanje masnoća iz krvi često je mukotrpan posao, čak i onda kada postoji terapijska disciplina. Lekovi za regulisanje triglicerida uglavnom zahtevaju dugoročnu primenu, zbog čega priličan broj gubi strpljenje.

Za nestrpljive alternativna medicina nudi potpuno prirodan lek, za koji tvrdi da osim što snižava masnoće, istovremeno i čisti organizam od teških gurmanluka. Poboljšanje treba očekivati za dva meseca, kada treba uraditi i laboratorijsku analizu krvi radi provere.

Za pripremu leka operite i isecite na tanke kolutove kilogram limuna, stavite u lonac i sipajte dva litra vode. Izrendajte 400 g celera i pomešajte sa limunom. Stavite na šporet, a kada provri ostavite da se kuva na jakoj vatri još 20 minuta, a potom ostavite da se hladi šest sati.

Sadržaj procedite kroz čestu cediljku, sipajte u flaše i čuvajte na hladnom mestu.

Pijte po 100 ml tri puta na dan pre jela. Ako vam je napitak jak, možete ga razrediti sa mineralnom vodom u istovetnoj srazmeri (100 ml napitka i 100 ml vode).

Kuri-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter