Izvor:
11.05.2018 u 00:50
0

OVO JE PRAVA ISTINA: Mislile ste da sok od brusnice pomaže kod urinarnih infekcija!

Sok od brusnice koje mnoge žene koriste kada imaju problem sa urinarnim infekcijama, zapravo ne pomaže baš toliko, tvrdi nova studija

Naime, prema studiji sprovedenoj na Nacionalnom institutu za zdravlje i brigu u Velikoj Britaniji "nema dokaza" da brusnice pomažu u lečenju urinarnog trakta.

To je veoma zanimljiv zaključak budući da se na pomen urinarnog trakta uvek pominje i brusnica kao jedan od prirodnih lekova.

Takođe, lekari apeluju da se ljudi ne leče sami, posebno ako osećaju bolove jer su u takvim situacijama antibiotici neophodni.

"Većina urinarnih infekcija zahteva antibiotike, ali moramo biti pametniji u načinu na koji ih koristimo", kaže profesor Mark Barker koji će rezultate studije iskoristiti i podatke ubaciti u novo izdanje Zdravstvenog vodiča.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter