Izvor:
02.07.2018 u 14:00
0

Svi morate da znate da RAK nikad nije prva bolest, OVO se pre njega javlja: Sprečite karcinom dok nije kasno!

Kineska medicina pokazuje da se pre pojave raka debelog creva u našem organizmu javlja kamen u žuči predskazujući da nas čeka kobna bolest.

Karcinom je naziv za zloćudnu novotvorinu (zloćudni tumor ili rak), čije su tumorske ćelije porekla epitelnih ćelija.

Karcinom nekog organa nije isto što i rak nekog organa, iako je kod mnogih organa karcinom najčešća vrsta raka (zloćudne novotvorine, zloćudnog tumora) koja zahvata neki organ.

Epitelne ćelije su rasprostranjene u čitavom telu tako da se karcinom može javiti u mnogim organima.

Kineska medicina pokazuje da se pre pojave raka debelog creva u našem organizmu javlja kamen u žuči predskazujući da nas čeka kobna bolest. Stoga, ako ne želite da dobijete rak, na vreme izbacite kamen iz žuči.

– Rak nikad nije prva bolest koja se javlja – kaže kineski lekar dr Lai Čiu Nan, navodeći da, obično, ima mnogo drugih problema koji dovode do raka. Prema njegovom istraživanju, obično ljudi koji oboljevaju od raka, imali su već kamenje u žuči.

Jedan od simptoma kamenja u žuči jeste osećaj jake sitosti nakon obroka. Imate osećaj kao da ne možete da svarite hranu. Ukoliko stvari postanu ozbiljnije, javlja se i bol u jetri. Ako mislite da imate kamen u žuči, najbolje bi bilo da primenite ovu drevnu kinesku metodu.

Smatra se da je ova kineska metoda takođe dobra i za jačanje jetre, pošto su jetra i žučni mehur usko povezani.

Kako izbaciti kamen iz žuči kroz stolicu:

1. Prvih pet dana unosite četiri čaše soka od jabuke svakog dana ili pojedite bar 4-5 jabuka. Sok od jabuke omekšava kamen žuči. Tokom tih 5 dana možete normalno da jedete.

2. Šestog dana nemojte večerati.

3. Tog dana u 18h uzmite kašičicu epsom soli (magnezijum sulfata) sa čašom tople vode.

4. Zatim, to isto učinite i u 20h. Magnezijum sulfat otvara žučnu kesu.

5. U 22h popijte 5-6 kašika maslinovog ili susamovog ulja sa isto toliko sveže isceđenog soka od limuna.

6. Dobro pomešajte i popijte. Ulje će podmazati kamenje i olakšati njihov prolazak.

Narednog jutra, u vašoj stolici bi trebalo da se nađe zeleno kamenje, koje obično pluta.

Čak i ako nemate simptome kamenja u žuči, ne bi bilo loše da probate ovu prirodnu terapiju jer čišćenje žučne kese ne može da škodi.

Espreso.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter