ISTAKNITE SVOJ SEKSIPIL: Spremili smo za vas savete, kako da naglasite vaše atribute u odnosu na vašu građu!

Svakoj ženi udobnost je na prvom mestu, kada je odabir donjeg veša u pitanju. Međutim, podjednako joj je bitno i da istakne svoj seksipil i da se oseća samopouzdano. Spremili smo za vas savete, kako da istaknete vaše atribute u odnosu na vašu građu:

1. Visokim ženama najbolje stoji: One imaju duge noge koje treba istaći, pa im halteri savršeno pristaju. Takođe, ako im je trup izdužen, a poprsje bujno, korset je karta kojom ove dame igraju na sigurno.

2. Niskim damama pristaje: dvodelni veš koji je kompletiran. Duboke čipkaste gaćice vizuelno će produžiti vaše noge. Izbegavajte duge kombinezone teških materijala, koji vas mogu progutati, oslobodite svoje telo i uživajte.

3. Ženama atletske građe najbolje stoji: Ovim damama pristaje veš koji ističe njihove obline, kao što su brazilske ili tanga gaćice i srcasto sečeni brusevi bez bretela, koji će istaći njihove čvrste grudi.

4. Ženama sa naglašenim oblinama najlepše stoje: Baby doll svilene spavaćice, koje će istaći njihove obline. Ove dame treba da obrate pažnju na odabir prave veličine grudnjaka, jer će tako na pravi način istaći svoje obline.

 

Izvor: lepotaizdravlje.rs
Foto: nevseoboi.com.ua

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost