Izvor:
18.08.2018 u 14:37
0

ŽENE GA PROSTO OBOŽAVAJU: “Staklena koža” je novi trend u šminkanju i izgleda mnogo bolje nego što zvuči!

“Staklena koža” možda zvuči kao još jedan morbidni trend, ali u pitanju je zapravo fora sa šminkanjem i negom kože koja se prvo rodila u Koreji, a onda se proširila po celom svetu. Ideja je da vam koža izgleda toliko zategnuto, ravno, bez teksture i sjajno da izgleda kao da je napravljena od – stakla.

Zvuči nerealno i neizvodljivo, ali uz dobre savete šminkera i malo nege, sve je moguće. Za postizanje ovakvog looka posebno je važna pravilna upotreba hajlajtera i drugih proizvoda koji reflektuju svetlost, kako bi koža, zaista sijala kao da je staklena.

Kada se sve izvede kako treba, izgleda stvarno magično.

Ipak, vredi napomenuti da je za postizanje ovakvog izgleda jako važno da vam koža u startu bude lepo iznegovana, pa je zato prvi i nezaobilazan korak – hidratacija. Što odgovarajućim preparatima za negu, što unošenjem velike količine tečnosti.

Sledeći korak je odgovarajuća podloga koja treba da prikrije sve nedostatke na koži, ali da ujedno ne istakne bore i pore, kao što puderi često umeju da urade. Zato se preporučuje upotreba dobrih baza za puder, kao i preparata koji mogu da se nanesu u tankom sloju, a da ne gube prekrivajući moć – dakle, jako pigmentovani puderi koji su ujedno i lagani su idelana opcija.

Za staklenu kožu je najvažnija stvar da izgleda kao da je doslovno savršena.

Izvor: Story
Foto: Instagram/glowhearts

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter