Izvor:
18.08.2018 u 14:41
0

ŽELITE PROMENU: Svetski frizeri preporučuju ovu nijansu kose za jesen 2018!

Po završetku leta, poseta frizerskom salonu vrlo često je imperativ za mnoge od nas.

Ukoliko vam je dosadila plava kosa i balajaž pramenovi, obradovaće vas topla nijansa koju preporučuju svetski frizeri za jesen 2018.

Govorimo o boji kose koja je naziv prepisala od hit pića na bazi kofeina najpoznatijeg lanca kafeterija na svetu. Nijansa je identična njihovoj čuvenoj "cold brew ice coffee".

Trend je pokrenula njujorška umetnica za farbanje koja je na Instagramu podelila fotografiju svojih radova, na modelu koja je bila brineta sa toplim pramenovima. Ubrzo su i drugi popularni koloristi sledili njen primer i oprobali se u ovom izazovu.

Izvor: Kurir
Foto: YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter