Izvor:
21.09.2018 u 13:15
0

BUDITE U TRENDU: Teksas haljine idealne za jesen!

Izbor modela je veliki, od onih koji prate liniju tela do komotnih maksi košulja-haljina, sa kratkim ili 3/4 rukavima, na kopčanje.

Praktične haljine od teksasa su hit i ove sezone, poručuju stilisti, samo što su u najnovijim jesenjim kolekcijama zastupljene tamnije nijanse.

Izbor modela je veliki, od onih koji prate liniju tela do komotnih maksi košulja-haljina, sa kratkim ili 3/4 rukavima, na kopčanje, tako da ćete sigurno uspeti da pronađete model po svom ukusu. Haljine možete da nosite uz ravne ili sandale na štiklu, baletanke, espadrile, patike, čizme od antilopa ili sjajne kože.

Svetliji džins uklopite sa tašnicom u nekoj jarkoj boji, a model od tamnijeg teksasa sa efektnim kaišom i sandalama. U tome možete da se pojavite i na poslu ili nekom večernjem događaju tokom rane jeseni i sigurno ćete biti zapaženi.

Informer.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter