Izvor:
24.09.2018 u 15:48
0

VEOMA JE LAKO: Savladajte trik kako da odredite nijansu rumenila za vaš ten!

Kupovina nove kozmetike vrlo je uzbudljiva i zabavna.

Traženje idealne nijanse ruža, rumenila ili pudera ponekad nam se čini kao igra za odrasle.

No, poprilično je frustrirajući trenutak kada nakon kupovine prvi put nanesemo proizvod na lice i shvatimo da nam boja koju smo odabrale ipak ne odgovara.

Danas vas savetujemo kako odabrati savršenu boju rumenila koja će komplimentirati vašem tenu.

Naime, većina nas čini grešku u prodavnici jer testiramo rumenilo na gornjem delu dlana ili na podlaktici. Tako je vrlo teško odrediti hoće li ta boja izgledati jednako na vašem licu ili čak u potpunosti drugačije.

Najbolji način za testiranje boje rumenila je nanošenje proizvoda na dlan, koji je zbog svoje glatke površine i drugačije boje od ostatka tela, idealno test-mesto koje će prikazati boju onako kako bi izgledala na vašim obrazima.

Još jedan trik koji će vam pružiti malo verodostojniji test je nanošenje rumenila na dlan s četkicom koja će raspršiti boju drugačije nego što to možete napraviti prstima. Sa sobom možete poneti i manju četkicu, na primer malenu čupavu četkicu kojom nanosite senku, kako vam ne bi zauzimala previše mesta u torbi, jer ćete s njom dobiti jednako dobre rezultate kao i s velikom četkicom namenjenom za nanošenje rumenila.

Srbija danas
Foto: Twitter/SevillaActual

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter