Izvor:
10.05.2018 u 13:50
0

VODOPAD U KOSI: Najlepša prolećna romantična frizura! (VIDEO)

Ako danas, uz pomoć ovog videa naučite da pravite ovu pletenicu, već koliko sutra ćete moći da za kratko vreme sebi ili nekom drugom napravite frizuru, koja je i praktična, ali pre svega lepa i naravno, moderna.

Malo je takvih frizura koje možete da nosite u svakoj prilici i bez obzira na godine, a da vam čak i slučajni prolaznik pohvali kosu. Idealna frizura za ovakve situacije svakako je vodopad pletenica. Istovremeno i romantična i praktična, a u zavisnosti od prilike i sasvim prilagodljiva.

Ako danas, uz pomoć ovog videa naučite da pravite ovu pletenicu, već koliko sutra ćete moći da za kratko vreme sebi ili nekom drugom napravite frizuru, koja je i praktična, ali pre svega lepa i naravno, moderna. Za pravljenje ove frizure neće vam biti potrebni specijalni rekviziti.

U slučaju da idete na neku svečanost frizuri možete dodati neki cvet, bilo veštački ili pravi će se savršeno uklopiti u ovakvu pletenicu, a ostatak kose pustite slobodno da pada, bez obzira da li imate talasastu ili sasvim ravnu kosu.

Pogledajte video i upustva kako da napravite savršenu vodopad pletenicu:

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva/Youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter