Izvor:
06.10.2018 u 08:35
0

TREND KOJI TREBA IZBEGAVATI: Nosite cipelu na bosu nogu, postoji mogućnost da vas „stigne“ ova dosadna infekcija stopala!

Iako su mokasine s krznom koje se nose isključivo na bosu nogu još uvek popularne, nekada bui trebalo ignorisati trendove.

Dokazano je da u cipelama koje svakodnevno nosite na bosu nogu ima više bakterija nego na WC šolji, a osim neprijatnog mirisa koji dolazi s tolikom količinom bakterija, lako možete zaraditi i gadne infekcije.

Gljivične infekcije poznate kao atletsko stopalo nećete moći tako lako da se rešite, a postoji mogućnost i da na neko vreme ostanete bez nekog nokta koji se inficirao.

Izvor: Espreso
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter