Izvor:
05.09.2016 u 02:27
0

IMATE FLEKE POD PAZUHOM? Ovo je TAJNA onih koji se nikada NE ZNOJE

Iako je znojenje prirodan i normalan proces koji se događa kada nam je jako toplo, svi znamo koliko on može biti neprijatan. Osim što širi neprijatan miris, otisci koje ostavlja na odeći, jako ružno izgledaju.

A evo pet tajni osoba koje izgledaju kao da se nikad ne znoje, uz koje ćete zasigurno rešiti taj problem i sprečiti prekomerno znojenje, piše Žena net.

Znaju kada treba koristiti dezodoranse

Da li ste znali da postoji pravo vreme za primenu dezodoransa? Da, postoji. I to verovatno nije ono vreme kada ga vi koristite. Dezodorans je efikasniji ako ga nanesete uveče pre spavanja. Naime, kada je vaša koža suva, ona omogućava antiperspirantu da uđe u pore i spreči znojenje.

Nanesite dezodorans na prava mesta

Znojenje između butina takođe možete sprečiti. Iako znoj na tom mestu nije toliko vidljiv kao na licu ili ispod pazuha, može biti iritantan, pa čak vas navesti i da čudno počnete hodati. Stoga dezodorans nanesite i između bedara.

Pažljivo biraju odeću

Klonite se stvari od poliestera i akrila. Birajte pamučnu ili odeću od materijala koji dobro upijaju vlagu. Što se boje tiče, birajte tamnije materijale jer se na njima manje vide vlažne mrlje od znoja.

Ne preteruju sa šminkom

Najbolje je naneti svetlu toniranu kremu i vodootpornu maskaru. Naime, ako se dosta znojite, šminka bi vam se na licu ubrzo mogla “razliti” i moraćete je češće popravljati što će u konačnici dovesti do katastrofalnog rezultata.

Uvek su spremni

U torbi uvek imajte papirne maramice. Ako osetite da vam znoj curi s lica odmah posegnite za jednom i uklonite ga.

HappyTv.rs
Foto: Twitter/HyperhidrosisCenter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter