Izvor:
21.10.2018 u 08:16
0

OBARAJU SVE S NOGU: Kako plene žene koje imaju „ONO NEŠTO“!

Postoje žene koje bi izgubile na svakom takmićenju za lepotu, ne bi ušle ni u uži krug, jer nisu lepe u klasičnom smislu, ali ne možete da ih zaboravite. Kada one uđu u prostoriju, svi ih gledaju jer plene energijom koja je nesvakidašnja. Lepota ne dolazi samo u savršenom fizičkom pakovanju, ona se može manifestovati i na druge načine. Žena je lepa ako poseduje neke od osobina koje vam prenosimo i ne samo to. Negujući ove osobine, ona postaje još lepša.

Njena strast je definiše više nego fizički izgled

Nema ništa lepše od strastvene žene. Ženu koja živi punim plućima i koja radi stvari s velikom strašću vredi poznavati.

Pokazuje svoje pravo lice

Šminkanje je stvar izbora i u tome nema ništa loše. Međutim, lepa žena ne oseća potrebu da sakriva svoje nedostatke pomoću mejkapa. Ona će to da učini zbog sebe, ne zbog drugih.

Misteriozna je

Ona ne otvara usta bez razloga i ne otkriva sve svoje tajne. Nije od onih koje pričaju samo da bičule svoj glas. Nema ništa intrigantnije od žene obavijene velom misterije. Ona je puna iznenađenja i što je više upoznajete, postaje sve lepša i lepša.

Saosećajna je

Ona ne misli samo na sebe. Saosećajna je i brižna. Žrtvovaće se zbog drugih ljudi. Ne slama srca, već ih isceljuje. To je istinska lepota.

Otvorena je za nove izazove

Lepa žena ne zna za ograničenost. Otvorena je za nove ideje, ljude i mesta. Njena hrabrost i otvoren um su očaravajući.

Ima dušu

Svi znamo šta znači kada neko ne poseduje unutrašnju lepotu. S druge strane, postoje osobe koje jednostavno sijaju i u čijoj blizini bismo uvek želeli da se nalazimo.

Ima "ono nešto"

Ova osobina ne može da se izrazi rečima. Ona poseduje nešto, ali ne možete to da definišete. Ona ima taj specijalni kvalitet i ne možete da je objasnite zbog toga što to nikada u životu niste doživeli.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter