Izvor:
29.10.2018 u 13:31
0

BUDITE UVEK SAVRŠENE: Poslušajte 3 saveta i svako jutro ćete na posao otići lepe!

Zaista je teško da uvek budemo raspoložene da se sa prvim alarmom doteramo za početak svog radnog dana. Pa ipak, ne možemo neuredne otići na svoje radno mesto.

Muče vas podočnjaci ili neposlušna kosa, a iz kuće morate izaći za koji minut…

Postoji nekoliko tipičnih beauty problema zaposlenih žena, ali za svaki od njih postoji i adekvatno rešenje.

1. Koristite prajmer

Vaša šminka imaće najviše šanse da preživi dan na poslu ako u svoju make-up rutinu uvrstite i prajmer. Na taj način pripremićete kožu za šminku. Naravno, pre nanošenja prajmera lice je potrebno namazati hidratantnom kremom i taj korak ne bi trebalo da preskačete, naročito sa početkom hladnijih dana, kada je koži potrebna dodatna nega.

2. Nosite sa sobom kompaktni puder

Nakon dužeg vremena, koje provodite na poslu, vaše lice će početi da se prosijava. Zato je posebno važno da ujutru svoju šminku fiksirate kompaktnim puderom, ali i da ga u toku dana uvek imate u svojoj torbi, kako biste uvek mogle da popravite svoj make-up look i date mu mat finish.

3. Šampon za suvo pranje

Ako je ovo jutro jedno od onih, kada imate bad hair day, sve što vam treba je malo šampona za suvo pranje, kako biste svojoj kosi dali volumen.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Twitter/Blogerka Cica

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter