Izvor:
19.11.2018 u 13:35
0

SPAVANJE U SLUŽBI LEPOTE: Jel znate šta je „beauty sleep“?!

Naučno je dokazano da trećinu života prespavamo, zato je važno znati kako kvalitet sna utičen na našu lepotu.

Ako usvojite određene navike, kvalitetan san će doslovno doprineti tome da se budite lepše.

1. Očistite i hidrirajte kožu lica, pre spavanja

Dubinski očistite lice od nečistoća i nanesite kremu, kako biste nahranili vašu kožu. A dva puta nedeljno, stavite i masku za lice, neposredno pre spavanja. Na ovaj način kože će se u toku noći regenerisati i probudićete se sveže, a kože će vam biti meka i blistava.

2. Spavajte na svilenoj jastučnici

Delikatni materijali poput svile, sprečiće da se vaša kosa mrsi, pa ćete se ujutru buditi, bez neuredne messy kose, koja leti na sve strane.

3. Menjajte posteljinu jednom nedeljno

Jastučnice su podložne skupljanju bakterija, koje negativno deluju na kožu vašeg lica. Kako biste sprečile problem sa iritacijom i aknama, trudite se da posteljinu menjate jednom nedeljno.

Izvor:Lepota&Zdravlje
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter