Izvor:
23.12.2018 u 19:13
0

MANIKIR: Metalik nokti u trendu ove sezone!

Bilo da ste sami zaduženi za izgled svojih noktju, ili radije idete na manikir tretmane u kozmetičkom salonu, verujemo da posebnu pažnju, pored pravilne nege, obraćate i na odabir laka koji stavljate na nokte, pri čemu je akcenat sigurno na boji. Uglavnom vodimo računa da su to nijanse koje se slažu uz različite stilove, da nije suviše upadljiv kako bi bio prikladan za posao, a kada su u pitanju neke posebne prilike onda se odlučujemo i za te upadljivije varijante, ili jednostavno za klasiku poput crvenog laka koji nikad ne izlazi iz mode.

Ipak, ne možemo a da se ne osvrnemo i na aktuelne trendove. Ovog puta oni kažu da je metalik manikir u fokusu. A koje su to boje laka posebno popularne, saznajte u nastavku:

1. Srebrno-zlatni metalik nokti:

2. Plavo-sivi nokti

3. Nežno metalik-rozi

Izvor: Mogujatosama
Foto: Instagram/printscreen/majesty_salon
Foto: Instagram/printscreen/janamari.nails
Foto: Instagram/printscreen/beautytimebg
Foto: Instagram/printscreen/socap.hr

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter