Izvor:
27.12.2018 u 09:29
0

MUŠKARCI DONELI ODLUKU: Ovaj oblik tela kod žene im je najdopadljiviji za oko!

Ukusi su različiti, ali izgleda da momcima prestaju da budu zanimljive dugonoge mršavice.

Iako se ova odluka menja od muškarca do muškarca, a i ukusi su zaista različiti, ipak smo želeli da znamo koji oblike tela je momcima najprivlačniji i najzanimljiviji. Naime, istraživači su pozvali tri devojke koje su se prošetale pred velikim brojem muških ispitanika, a oni si imali zadatak da odluče koja ih devojka najviše privlači: ona atletske građe, ona klasične manekenske ili devojka s oblinama.

Rezultati su pokazali da je 36 odsto muškaraca privukla devojka s oblinama dok je njih čak 35 odsto svoj glas dalo dami atletske građe, a ostatak, odnosno 29 odsto glasalo za manekenski tip. Iako su devojke s oblinama dobile najveći broj glasova, možemo se složiti s činjenicom da prvo mesto dele sa sportskim tipom djevojke, dok je slava vitkih devojaka malo poljuljana.

U svakom slulaju, najvažnije je da se vi osećate savršenom u svom telu kojem god ono tipu pripadalo.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto: Instagram/printscreen/kateupton

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter