NEĆETE POGREŠITI: Evo na koji način odabrati pravi puder!

 

 

 Ne oduzimajte sebi na lepoti, pogrešnim emulzijama. 

 Kada su u pitanju Make up "pravila", ona se konstantno menjanju, ali ovo jedno nikada, a u pitanju je prava tekstura i nijansa tečnog pudera, koji temelj svakog ulepšavanja. 

Iako ste se moža informisali o puderu koji želite da nabavite, za koji tip kože je namenjen, kakav podton ima i kog je sastava, ali vam je promaklo da ni to nije dovoljna garancija za pogodak. Profesionalni šminkeri kao prvu grešku uvek naznačuju da klijenti obično puder ne isprobaju na licu već na deliću šake, što može dovesti do pogrešnog zaključka.  

 U kupovinu krenite bez šminke da biste mogli da isprobate na najzahtevnijim delovima lica, poput brade, nosa i čela. Nakon što ste naneli tester, nemojte istog trenutka posegnuti za vlažnim maramicama, već ostavite koji minut duže, jer svaki puder u manjoj ili većoj meri oksidira, te samim tim može da dobije tamniju i žućkastu nijansu na vašem licu. 

 Ispod pudera biste na lice trebali naneti u tankom sloju hidrantnu kremu koju svakodnevno koristite, da vidite da li su ta dva proizvoda "kompatibilna", kako ne biste prosijali ili dobili iritacije. 

 

Izvor: Glossy
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30 Rano jutro
06:45 Dobro jutro Srbijo
09:00 Bolja zemlja
10:45 TOP SHOP
11:00 Prelo u našem sokaku
11:55 Vesti
12:05 Prelo u našem sokaku
12:55 Vesti
13:00 Prelo u našem sokaku
14:0 Vesti
14:05 Parovi - Nedeljni ručak
16:40 Čađava mehana
17:30 Telemaster
18:25 Ela Ela Show
21:00 Parovi - Izbacivanje
02:30 Parovi - Live