Izvor:
11.02.2019 u 11:39
0

MIDI HALJINICE UVEK U MODI I POGODNE ZA SVE PRILIKE!

Haljine su jedan od neizostavnih komada u svakom ženskom ormaru, a već nekoliko sezona unazad, posebno su popularne midi haljine sa printom, koje su idealan odabir za svaki outfit, bilo da je reč o kežual, dnevnom outfitu, ili večernjem koktelu sa drugaricama.

Lepršave midi haljine su pravi izbor za devojke razigrane prirode, koje će upravo u ovakvoj haljini potpuno prikazati svoj karakter.

Ono što je tako posebno, kada su ove haljine u pitanju, upravo je njihova praktičnost i beskonačna mogućnost kombinovanja, sa različitim komadima.

Uz dobar kaput i pravi par cipela, ova haljina vam garantuje brzu, a nepogrešivu odevnu kombinaciju, odabranu u svega par minuta.

U kežual, dnevnoj varijanti ove haljine posebno dobro se kombinuju sa čizmama do gležnjeva i oversized kaputima.

Ako se odlučite za midi haljinu u večernjoj i nešto atraktivnijoj varijanti, preporučujemo vam duboke čizme iznad kolena ili jednostavne salonke.

Još jedna vrlina ovih popularnih haljina je što su nosive u bilo koje godišnje doba, lepršave i romantične prolećne, ali istovremeno idealne za slojevito jesenje i zimsko oblačenje!

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter