BUDITE PROFI NAŠMINKANE: Uz naše savete postignite to za samo 5 minuta!

                                                   

 

 

Make-up life hack za one koji uvek žure.

Prvi minut iskoristite da vežete kosu u messy punđu ili začešljate u glatku nisku punđu.

Nastavljamo s make-upom, za koji imate oko četiri minuta. 

Za lice se ne koriste guste formule - samo laka bb-krema, čija je nijansa što sličnija tonu kože (idealno - ako je malo svetlija).

Ako bb kremu upotrebite umereno, tada možete da stvorite izgled “šminke bez šminke” - kako bi izbegli prenašminkan efekat.

Potom, nekoliko poteza črtkice sa bronzerom preko jagodica i sa obe strane nosa, kako bi lice izgledalo više negovano i oblikovano. Ako niste obožavatelj čak i onog najjednostavnijeg konturisanja, postoji alternativa - to je highlighter.

 

                                                

 

 

Sada oči. Nemamo vremena za povlačenje precizno isctane linije ajlajnerom, te ovu opciju zaboravljamo.

Umesto nje oči ističemo na sledeći način: lagano prelazimo uz ivicu gornjeg kapka tankom četkom sa braon senkom. Zatim pređite i jednim potezom preko obrva. Završni efekat postiže se neizostavnom maskarom

Danas su posebno popularni mat ruževi uz koje se mogu postići lepo definisane usne. Ali to nije naša opcija - imamo samo minut. Bolje je naneti malo mat ruža na središnji deo usana, a potom lagano razmazati prstima prema spolja. Ova opcija je prikladna čak i ako ste u vožnji - dobitćete trend izgled “poljubljenih usana”.

 

 

 

 

Izvor: Elle
Foto: instagram/sminkanjebeograd

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost