Izvor:
07.03.2019 u 12:12
0

NA OVO OBRATITE POSEBNU PAŽNJU: KOZMETIČARI OBJASNILI KAKO SE LAKIRAJU NOKTI!

Lakiranje noktiju jednostavan je posao, ali održavanje manikira ponekad zna da bude poprilično teško i frustrirajuće.

Kako biste uredan i postojani manikir imale što duže, izbegavajte sledeće greške pri lakiranju noktiju…

Ne pripremite površinu nokta

Pre lakiranja prebrišite nokte pamučnom blazinicom namočenom u aceton. Masnoća iz acetona odstraniće eventualne ostatke krema i losiona za ruke koji su se vremenom nakupili.

Ne koristite bazni lak

Bezbojni bazni lak ili podlak služi kao podloga laku u boji i kada je nanesen preko baze, lak u boji će se bolje držati što znači da će i više trajati. Podlak je mekane i lepljive strukture tako da se može širiti i skupljati i tako prilagođavati noktu.

Na pazite na njihovo održavanje

Kada perete posuđe, podove i slično nosite zaštitne gumene rukavice, kao i pri bilo kojoj drugoj aktivnosti koja bi mogla oštetiti lak. Svaka dva dana nanesite jedan sloj nadlaka koji se brzo suši što će produžiti trajanje laka, kao i dodati sjaj. Takođe, svaki drugi dan namažite nokte i kožicu oko noktiju uljem da bi nokti bili hidratizovani.

Izvor: Internet
Foto: Ilustracija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter