Izvor:
11.03.2019 u 14:28
0

SMETA VAM PODBRADAK: 3 vezbe koje ce vam pomoci da ga efikasno uklonite!

Jedan od pokazatelja da smo preterali i zaista se ugojili je i pojava podbratka, odnosno nagomilanog sloja masti, tik ispod naše brade. Mnoge žene vode borbu sa ovim problematičnim delom tela, koji pored prekomerne težine, može da se pojavi i kao posledica genetike i starenja, međutim, ne postoji ništa što par efikasnih vežbi i upornost ne mogu da reše.

Uz nekoliko jednostavnih vežbi, za koje je potrebno da svakodnevno odvojite svega 5 minuta, vaš podbradak će vremenom nestati i ponovo ćete uživati u ovalnom i besprekornom obliku svog lica.

1. Pokušajte da dodirnete nos jezikom

Ovo je veoma jednostavna vežba, koja će vam pomoći da smanjite svoj podbratak. Dovoljno je da isplazite jezik i pokušate da vrhom jezika dodirnete vrh nosa.Ova vežba pomoći će vam da razvijete mišiće ispod brade. Ako ovu jednostavnu vežbu izvodite nekoliko puta dnevno, nekoliko nedelja, ubrzo ćete videti prve rezultate.

2. Zauzmite položaj, kao da ljubite neku zaista visoku osobu

Ova veža podrazumeva da zazmete položaj, kao da želite da poljubite neku zaista visoku osobu. Napućite usne i podignite glavu na gore, tako da osetitie zatezanje vratnih mišića. U ovom položaju trebalo bi da se zadržite 10-ak sekundi, a zatim, spustite glavu i opustite usne. Ponovite ovu vežbu 5 do 7 puta dnevno.

3. Udahnite vazduh, tako da napumpate vaše obraze

Udahnite veliku količinu vazduha i rasporedite ih tako da vaši obrazi izgledaju kao da ste ih napumpali. Tako napunpane obraze zategnite dlanovima, a da ne ispustite zadržani vazduh. Zadržite se u ovom položaju i do 5 sekundi. Ovu vežbu ponovite 5 do 6 puta ikombinujte je sa ostalim vežbama, kako biste uspešno smanjili podbradak.

Izvor: Lepota i zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter