Izvor:
14.03.2019 u 16:33
0

MODNI TRIKOVI UZ KOJE ĆE SVAKA KOMBINACIJA IZGLEDATI SKUPO: Sve to već imate u svom ormanu!

Svaka odevna kombinacija može da izgleda kao da je sastavljena od skupih komada uz nekoliko jednostavnih pravila

Ako imate luksuzni modni ukus, ali ne i budžet u koji bi se bez problema uklopile sve vaše modne želje, postoji nekoliko trikova uz koje možete da naučite da stvorite iluziju bogatstva.Ne morate da budete milioner da biste izgledali kao jedan od njih.

Klasični komadi

Svako u svom ormaru treba da ima nekoliko klasičnih komada poput male crne haljine, kvalitetnog džempera i farmerki koji ne moraju da budu neke poznate marke, već jednostavnostavno da budu kvalitetnu. Zlatno pravilo je – što više klasičnih komada imate to ćete imati više garderobe da kreirate skupocen izgled.

Neurednost

Ako izgledate neuredno i aljkavo nikako nećete izgledati bogato ma koliko novca imali. Potrudite se da vam je garderoba uvek ispeglana, kosa uredna i šminka pristojna i neupadljiva.

Cipele i torbe

Kada imate priliku, posebno tokom velikih sniženja, priuštite sebi jedne kvalitetne cipele i torbu koji će trajati. Što se tiče torbe, kožni model u neutralnoj nijasni je uvek moderan, a cipele birajte prema tome da su udobne, kvalitetne i da ćete moći da ih nosite duže od jedne sezone.

Logo

Izbegavajte prikazivanje robnih marki ili dizajnerskih imena na svojoj odeći. Možda ste mislili da je to dobro, ali nije. Samo izgledate kao hodajuća, besplatna reklama pojedinih firmi.

Proveravajte stvari pre oblačenja

Pre nego što obučete nešto uvek proverite da li je u dobrom stanju. Potrudite se da vam cipele nemaju ogrebotine, a iz odeće ne vire konci.

Naočare za sunce

Kada god vam se pruži prilika nosite naočare za sunce. Osim što su odlične kao modni detalj i svakom izdanju daju prefinjenost, uz pomoć njih ćete uspešno sakriti po koju boru oko očijuili činjenicu da vas je mrzelo da se našminkate.

Nokti

Zaboravite na preterano nakinđurene nokte, šljokice, neonske boje i slične hrabre ideje. Ipak, uredan manikir je obavezan, najbolje u nekim neutralnim bojama.

Parfemi

Pronađite miris koji odiše notom luksuza i stvara privid bogatstva. Verujte, takvi parfemi zaista postoje.

Sako i rolka

Dva odevna komada koje svako treba da ima, takođe spadaju u večite klasike. Savršen skupocen izgled dobićete i ako kombinujete ova dva komada.

Kaput

Klasičan model u boji kamiline dlake nikada ne izlazi iz mode.

Veličina odeće

Nikako ne kupujte garderobu bez probanja. Koliko god bili sigurni da vam nešto izgleda kao da će vam odgovarati obavezno probajte.

Jednobojne kombinacije

Mnogi ovakve kombinacije smatraju dosadni, međutim kada vidite nekoga u crnom od glave do pete da li pomislite da je dosadan ili vam suptilno šalje poruku da sve na njemu košta čitavo bogatstvo.

Ručni sat

Klasičan ručni sat će upotpuniti svaku odevnu kombinaciju, a svako će ga primetiti.

Životinjski desen

Iako su trenutno izlozi svih radnji prepunih zmijskih, leopard i tigrastih desena sa njima ipak morate da budete pažljivi. Nikako ne kombinujte zajedno da ne biste preterali.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter