Izvor:
26.03.2019 u 18:13
0

SAVETI ZA NEGU KOSE: Pravilno održavajte vašu kosu tokom ovog proleća!

Proleće je i sve se konačno budi, a kada je naša lepota u pitanju, posebno buđenje potrebno je našoj kosi, kojoj je potrebno vratiti zdrav izgled, mekoću i sjaj.

Sve ćemo se složiti oko jedne činjenice, a to je da bez obzira na to kako se našminkamo i šta obučemo, besprekoran izgled krije se u adekvatnoj nezi i stilizaciji kose. Neprestane vremenske promene, karakteristične za proleće, štete našoj kosi, ali novi beauty trendovi pomoći će da vam kosa ovog proleća bude lepša nego ikad pre.

Ovog proleća vreme je da svojoj kosi pružimo adekvatnu negu i učinimo je jakom i zdravom, a u tome će nam pomoći sledeći proizvodi:

1. Serum za kosu

Serum će našoj kosi vratiti zdrav sjaj, koji će učiniti da ona izgleda prelepo. Uz to, oni štite koren dlake od različitih spoljašnjih uticaja, kojima je kosa svakodnevno izložena. Serum je najbolje naneti, nakon pranja kose i to tako što ćete nekoliko kapi seruma nakapati na vrhove prstiju, razmazati ih i detaljno rasporediti po kosi od korena do samih vrhova. Veoma je bitno da serum dobro umasirate u koren dlake, kako biste podstakli bolju cirkulaciju. Nakon ovakvog tretmana kosa će vam biti mekša, svilenkastija i sjajnija.

2. Proizvodi za zaštitu kose

Našu kosu ne možemo adekvatno stilizovati bez korišćenja pegle ili figara, čime našu kosu izlažemo visokim temperaturama i samim tim joj štetimo. Da biste kosu sačuvale od oštećenja, neophodno je adekvatno je negovati, pre stilizacije, zato u vašu rutinu obavezno uvedite sprej koji će vašu kosu zaštititi od direktnog uticaja visoke temperature. Nakon same stilizacije, obavezno namažite krajeve uljem za kosu i na taj način dodatno nahranite dlaku, kako bi kosa ostala zdrava i snažna.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter