Izvor:
27.03.2019 u 19:03
0

ONE ŽIVE SVOJ SAN: 11 principa jakih žena!

One su ponosne na sebe i investiraju u sebe, od manikira do dobra reputacije

1. One žive život koji žele

Nije bitno da li su same, u braku ili negde između – one žive onako kako žele. Ne očekuju ništa posebno. A ako nešto čekaju ne sede skrštenih ruku, već koriste vreme da rade druge stvari koje ih ispunjuju.

2. One znaju da naprave prvi korak

Odu do stranca i kažu mu "Ćao", razgovaraju sa šefom o povećanju plate – o čemu god da je reč hrabra žena će radije da rizikuje i bude odbijena nešgo da sedi i čeka da joj neko drugi da šta želi.

3. One se ne ponižavaju

Nekoliko ljudi na svetu 100% vole svoj život i izgled. Ali hrabra žena zna da prizna da postoji neko pametniji, mlađi, mršaviji, ali se ne brine zbog toga, jer to nema poentu?

4. Njima nije potreban muškarac, ali su otvorene za vezu

U svetu gde se samoća posmatra kao bolest, ovakve žene se osećaju odlično i kada su same. One neće da žrtvuju druženje sa prijateljima, karijeru ili hobi samo da bi bile sa nekim. Neustrašiva žena ne traži spasioca ili dobrotvora.

One zapravo ne traže uopšte. Ali će im biti drago kada pronađu nekoga ko ih razume, prihvata i poštuje.

5. One ne troše vreme na žaljenje

Svako u životu ima neku situaciju koju bi želeo da promeni, ali pametna žena zna da prošlost ne može da se promeni, već možemo da naučimo lekciju za budućnost.

6. One znaju da postave ljude na svoje mesto

Ovakve žene neće u tišini tolerisati nepoštovanje prema njima, a uveče plakati pre spavanja. One će postaviti osobu gde joj je mesto jednom za svagda.

7. One znaju kada je vreme da odu

One znaju da ako nešto beskrajno mnogo puta propadne, onda nakon nekoliko pokušaja treba da ga pustimo i ne gubimo vreme i energiju.

8. One procenjuju vreme na osnovu stvarnosti

Flertovanje preko poruka može da bude slatko i zanimljivo na početku, ali ako se muškarac ne odluči ili ne pruži priliku da vas upozna u stvarnom životu, neustrašiva žena nema vremena za to.

9. One znaju koliko vrede

Takmičenje za mušku pažnju? Šalite se?

10. One su ponosne na sebe i investiraju u sebe: od manikira do dobra reputacije. I ne stide se toga.

11. One se ne žrtvuju

Ako nešto ne uspeva, one ne žele gube opet i opet. One preuzimaju odgovornost za posledice. One nauče lekciju i postaju jače.

Izvor: Stil
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter