Izvor:
04.04.2019 u 19:27
0

DEFINIŠITE SVOJ STIL: Podzak će vam pomoći u tome!

Volite da eksperimentišete modom, ali ne umete tačno da opišete svoj stil oblačenja? Zato je tu horoskop!

Poput prozora kroz koji gledate na svet i on na vas, s obzirom na to da je na neki način filter kroz koji živite, vaš podznak ima veliki uticaj i na stil.

Ovan

Sa svetom se suočavate uz pomoć unutrašnje samouverenosti pa je važno da se osećate moćno bez obzira na izbor odeće. Elegantno, sportski i seksi ili odelo stvoreno za posao, vaše telo mora da se oseća i izgleda snažno kako bi pokazali svoje pravo "ja".

Bik

Jednostavnost je vaš saveznik, a najviše cenite klasiku i senzualne tkanine. Brinite o tome što nosite i kupujte klasične komade koje ćete nositi večno.

Blizanci

Radoznao, psihički oštar i konceptualan pristup životu služi kako bi vas uključio u aktivan odnos sa svetom. Objektivnost, putovanja i obrazovanja vaši su saveznici, a ekspresivan stil je vaš izbor. Zanimljivi modni detalji i dodir humora vašem izgledu daju poseban sjaj.

Rak

Osetljiv i subjektivan pristup životu služi za zaštitu i usmeravanje identiteta, a kreativnost i duhovnost vaši su saveznici. Bez obzira na to šta nosite, obučeni ste za uspeh, a uvek birate klasiku i eleganciju umesto upadljivih kombinacija.

Lav

Ako želite da se osećate dobro, morate i dobro da izgledate, pa samim tim tu priliku nećete propustiti onda kad vam se pruži. Takođe, skupocenim brendovima potrudićete se da svima stavite do znanja da vam dobro ide.

Devica

Devica radi na prefinjenosti, a razvoj praktičnih veština potreban je za vaše samopoštovanje. Organizacija i priroda uvek su na vašoj strani. Kao Devica, možete biti vrlo oštri prema sebi kada je u pitanju izgled, jer se lepo osećate samo u udobnim kombinacijama.

Vaga

Vage su umetničke duše, aktivne, ali za održavanje ravnoteže potrebno vam je mirno okruženje. Bez obzira da li se radi o običnoj majici i farmerkama ili svečanoj haljini, iako se sređujete sami za sebe, zanima vas šta drugi misle o vašim izborima.

Škorpija

Poslovna partnerstva su vaši saveznici. Suptilna, ali dramatična harizma privlači pažnju, ali zahteva poštovanje.

Strelac

Spontanost, duhovno istraživanje, avantura i životinje su vaši saveznici. Volite boje, a s obzirom da vas nije strah privlačenja pažnje, upravo njih koristite za isticanje.

Jarac

Osećate se lepo kada imate stvari pod kontrolom, pa to često iskazujete konzervativnom odećom. Poslovno orijentisani, volite da izgledate profesionalno.

Vodolija

Veliki ste individualista, a intuicija i razmišljanje su vaši saveznici. Na sve što nosite stavljate vlastiti pečat, pa čak i ako nosite uniformu, uvek izgledate odlično. Ne pratite trendove i ne pridržavate se tradicionalnih standarda. Vi ste vaša vlastita trendseterka.

Ribe

Emotivne i krajnje senzitivne Ribe pokušavaju da stvore kreativan i emocionalan odnos sa svetom. Snovi, duhovnost i umetnost su vaši saveznici. Vaš lični stil može biti savršen spoj misterije, magije i puno glamura.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter