Izvor:
04.04.2019 u 19:35
0

DŽEJ LO OTKRIVA: 3 tajne fenomenalnog izgleda!

Pop diva izgleda sjajno u svojoj petoj deceniji, a evo i zašto.

Dženifer Lopez je žena koja je na pragu pete decenije, a izgleda jednako dobro kao i pre dvadeset godina, dok za neke izgleda čak i bolje nego na samom početku karijere.

Lopezova je u nedavnom intervjuu za InStyle otkrila tri ključne stavke zbog kojih misli da izgleda dobro:

Dženifer je istakla kako magična formula ne postoji; tokom celog svog života vodila je brigu o sebi i svom zdravlju, i to se moralo odraziti i na to kako sada izgleda. Ipak, pravilo broj jedan glasi – suzdržavanje od kofeina. Svoj izvor energije traži u drugim sastojcima ili pak aktivnostima, poput redovnog vežbanja koje uključuje treninge s tegovima, pilates i vožnje biciklom.

Nekima bi ovaj savet mogao pasti još teže od prethodnog, ali Džej Lo kaže kako nikad ne konzumira alkohol. Dobro je poznato kako alkohol jako loše utiče na izgled naše kože zbog celog niza razloga, a jedan pogled na kožu Lopezove bi mogao biti dovoljna motivacija da se kaže "zbogom" svim onim koktelima i vinima.

Poslednji je onaj savet koji mnogi nazivaju večitim. Dovoljna količina sna je nešto što nikad ne smete potceniti, a Dženifer je istakla kako tu uglavnom ne čini kompromise.

Izvor: Cosmopolitan
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter