Izvor:
15.04.2019 u 08:39
0

PRATITE LI TRENDOVE?! BOJA KOSE KOJA JE APSOLUTNI PROLEĆNI TREND: Samo za odvažne dame, a plavušama će se posebno dopasti! (FOTO)

Bez obzira na trendove u bojenju kose koji dolaze i odlaze, jedno je sigurno – plava kosa baš nikada ne izlazi iz mode!

Ova boja kose podrazumeva široku lepezu nijansi – od platinasto plave do one koja se graniči sa svetlosmeđom bojom. Prema tome, trendovi u bojenju (plave) kose menjaju se upravo prema nijansama.

Poslednjih godina dominira balejaž tehnika, u kojoj je naglasak na prirodnom izgledu, a odnosi se na nijansiranje boje od tamnijeg temena ka svetlijim vrhovima. No, ovoga puta u trendu je nešto potpuno drugačije od balejaža.

Nova hit boja za kosu je nordijska plava!

Iako nas sam naziv odmah asocira na platinasto plavu kosu, ovaj trend otišao je korak dalje i doneo nam nešto potpuno novo i drugačije. Reč je o boji koja je gotovo bela.

Fotografije devojaka s ovom boje kose preplavile su društvene mreže. Pre nego što se odlučite na isprobavanje ovog novog trenda, morate imati na umu da se preporučuje samo ženama svetlije kose. Važno je obratiti pažnju i na kvalitet kose zbog procesa izbeljivanja. Osim toga, da biste dobili ovu nijansu, morate biti spremni provesti oko pet do osam sati kod frizera.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter