Izvor:
15.04.2019 u 13:18
0

KAKO DA IMATE SAVRŠENU FRIZURU I TOKOM KIŠNIH DANA?

Iako je proleće, mnogima od nas omiljeno godišnje doba, našem besprekornom izgledu ne pomažu iznenadne promene vremena, koje su jedna od manje omiljenih stvari, kada je proleće u pitanju. Kada prolećne kiše uzmu maha, čini se da je svaki dan bad hair day. Ali mora li da bude tako?

Kada su kišni dani naša svakodnevica, bitno je da u stilizaciju naše frizure uložimo malo više truda, kako bi nam kosa izgledala lepo, čak i onda kada se to čini kao nemoguća misija.

Tokom kišnih dana nemoguće je zadržati ravnu kosu ili sačuvati besprekorne lokne, kada gosa izgubi bujnost i postaje beživotna. Zato su frizure koje podrazumevaju skupljenu kosu idealne za kišne dane.

Niska punđa je vrlo sofisticirana frizura, pogodna za bad hair dane, a veoma je jednostavno napraviti je. Sve što vam treba je jedna gumica za kosu i nekoliko ukosnica.

Podjednako efikasno pokazaće se i kike, koje možete napraviti na različite načine i koje su uvek u trendu. Riblja kost je najbolji izbor, tokom kišnih dana, jer će vašu frizuru držati na mestu, a izgledaćete veoma moderno.

Ako želite nešto upečatljiviju frizuru, upotpunite svoju punđu zanimljivim ukosnicama, koje su ove sezone veoma popularne.

Uz ove jednostavne trikove, imaćete perfektnu frizuru, čak i tokom kišnih prolećnih dana.

Izvor: Lepota i Zdravlje
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter