Izvor:
24.04.2019 u 16:01
0

OVO DO SADA NISTE ZNALI: OVE odevne komade muškarci ne vole videti na vama!

Muškarci i žene zaista potpuno drugačije posmatraju svet, čak i kada je moda u pitanju. Postoje neki odevni komadi u kojima žene uživaju, dok se muškarci zgroze kada ih vide na svojoj lepšoj polovini.

1. Mom i boyfriend jeans

Muškarci vole obline i zanosnu žensku figuru i zato im farmerice, koje mi obožavamo upravo zbog udobnosti, nisu omiljeni komad garderobe, koji nosimo. Oni ne žele da skrivamo našu figuru, bar ne od njihovog pogleda.

2. Oversize majice

Oni ne razumeju našu potrebu za udobnošću i fokuriraju se isključivo na estetiku. Za njih oversize više govori o tome da ne poznajemo svoje telo i ne znamo da odaberemo odgovarajuću veličinu, nego što je modni trend.

3. Baletanke

Da razjasnimo i žene znaju da je njihova figura neuporedivo lepša, kada obuju visoke potpetice, ali isto tako znaju da je u njima nemoguće provesti 12h dnevno. Zato žene biraju kompromis, pa povremeno obuju i štikle, ali kada je praktičnost u pitanju, espadrile i baletanke su spas, tokom toplih dana!

Izvor:Lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter