Izvor:
27.04.2019 u 17:39
0

PLAN ZA POBOLJŠANJE CELOKUPNOG ZDRAVLJA: U samo sedam dana PROMENITE ŽIVOT NA BOLJE!

Postanite najbolja verzija sebe, i to samo tokom jednog vikenda.

Ono što prvo treba da uradite je da nabavite džepni kalendar u kome ćete obeležiti svoju nedelju zdravlja.

Ako ispoštuju naš predlog i date svoj maksimum, rezultati neće izostati.

Dajemo vam predlog za sledeću nedelju u kojoj treba da prevaziđete samu sebe:

Ponedeljak – pronađite vežbe na Jutjub kanalu za zonu koja je kritična na vašem telu. Mi vam predlažemo da pronađete kombinovane vežbe koje sadrže karding koji pomaže u gubitku kilograma. Upišite ponedeljak kao dan u kome ste počele da vežbate!

Utorak: Kada ste poslednji put uradile PAPA test i ultrazvuk dojke? Neka vam ovaj dan bude podestnik da ćete svakog utorka u godini imati pregled koji vam može spasiti život. Vodite računa ne samo o izgledu već i o svom zdravlju!

Sreda: Ostavite telefon po stranu jer danas je dan kada ispijanje kafe neće izaći ni na jednoj društvenoj mreži!

Četvrtak: Popijte jednu čašu vina sa voljenom osobom a ostatak večeri provedite u vođenju ljubavi jer to jača vaš organizam, čak je i nauka dokazala da hormon sreće koji se luči tokom seksa, ima značajnu ulogu kod zdravlja žena.

Petak: Ko luta bez cilja ume da promaši i put…pa lepo zapišite vaše planove za budućnost. Počnite od sitnica jer to život čini, krupne stvari se nekad dešavaju mimo naše volje. Budite skromni pa usrećite kako sebe , tako i ljude oko vas.

Subota: Izađite i budite umereni u piću. Koliko god da ste zauzeti poslovnim obavezama, porodicom i decom, jedan dan za sebe morate imati. Podelite ga sa vašim prijateljima i uživajte u muzici koja leči dušu.

Nedelja: Zdravlje na usta ulazi! Polako izbacite fabričke prerađevine, previše šećera, pa zasladite se jagodama koje su nam stigle i neka vaša ishana bude bogata vitaminima, vlaknima, proteinima!

Happytv.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter