Izvor:
28.04.2019 u 18:16
0

OVO NISTE ZNALI: Evo koji odevni komadi nikad neće izaći iz mode! (FOTO)

Iako je trendi garderoba jakih boja primamljiva, postoje jednostavni, klasični komadi, koji nikada neće izaći iz mode, iako ih mnogi smatraju dosadnim. Zato, ukoliko počinjete iznova da gradite svoj stil i obnavljate garderober, trebalo bi prvo da uložite u ove bazične komade.

1. Predimenzionirani sako

Ovo je komad koji nikada ne izlazi iz mode i koji je osnovi komad klasičnog stila. Posebno je praktično uložiti u neutralne boje bež, crnu, sivu i belu.

2. Ravne sandale sa plutom

Ove udobne sandale su apsolutni hit i pristaju svakom outfitu, a posebno su nosive u dnevnim kombinacijama.

3. Svilena košulja

Kada god ste u dilemi, svilena košulja je vaš pravi izbor. Savršeno se slaže sa farmericama, dubokom suknjom i adekvatan je izbor za svaku priliku.

4. Midi bež suknja

Idealan komad za proleće. Ova suknja uz visoke potpetice izgleda veoma chic i elegantno, dok uz kombinaciju sa ravnom obućom i klasičnom belom majicom, izgleda savršeno za dnevne kombinacije.

Izvor:lepotaizdravlje
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter