Izvor:
28.04.2019 u 19:42
0

DA LI SE SLAŽETE? Ovo je modni favorit za proleće!

Kada su prelazna godišnja doba u pitanju, nema sumnje da su kožne jakne jedan od omiljenih odevnih komada, koji svakoj kombinaciji daju notu odvažnosti, a uz to, odličan su spas, kada su nepredvidive promene vremena u pitanju.

Kožne jakne već decenijama u nazad nalaze se na samom vrhu omiljenih klasičnih komada, koji se odlično kombinuju uz svaku odevnu kombinaciju, a uz to su i jedan od onih komada u koji uvek vredi uložiti, pa im se iz sezone u sezonu rado vraćamo.

Ove sezone posebno su aktuelna dva modela, klasične, crne, bajkerske kožne jakne i one nešto ženstvenijeg kroja.

Klasična crna kožna jakna i dalje je omiljen komad, jer se idealno kombinuje uz svaki outfit i bez obzira šta smo obukli, učiniće da izgledamo stilizovano i sa stavom.

Drugi omiljeni model ove sezone su kratke jakne od prevrnute kože, raznobojnog kolorita, koje su odličan odabir za razigrane prolećne odevne kombinacije.

S obzirom da se u prelaznom periodu i dalje oblačimo slojevito, kožnu jaknu uvek možete obući preko haljine i svedenog sakoa i imati fenomenalnu kombinaciju za večernji izlazak.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter