ŽENSKI PRIRUČNIK: Evo kako savršeno naneti senke na oči! (FOTO)


 

Kada su senke u pitanju, definitivno je reč o najzahtevnijem make up proizvodu, koji zahteva trud, kako biste stvorile savršen eye look. Ponekad je zaista jednostavno da izgradite savršen eye look, ako znate nekoliko jednostavnih trikova, koji će vam pomoći da stopite sve nijanse i pogled učinite naročito senzualnim.

1. Nanesite podlogu

Podloga na kapcima, podjednako je važna kao primer za lice, jer priprema vašu kožu za nanošenje šminke. Odaberite make up u bež nijansi, kako bi senke bile intenzivnije, a look izgledao što prirodnije. Primer za make up, pomoći će da senke na vašim očima ostanu netaknute tokom celog dana.

2. Ovalna četkica je neizostavna

Pravilno nanošenje senki zavisi u mnogome od adekvatnog izbora make up pribora. Ovalne četkice, savršen su izbor za perfektno nanošenje senki. Sa ovakvom četkicom, pokrićete veću površinu kapka, pa ćete sebi uštedeti vreme i trud. Ovalna četkica idealna je za nanošenje bazne senke na površinu kapka.

3. Post it papirići

Ako želite da izvučete perfektnu i preciznu liniju senke, koristite samolepljive papiriće, koji će označiti liniju koju treba da pratite pri nanošenju make up-a. Ove ceduljice lepe se na spoljašnji ugao oka i nakon nanošenja make up-a, dovoljno je da ih odlepite.

4. Liniju eyelinera izvbucite senkom

Ova tehnika zahteva malo vežbe, ali je izrazito praktična i izgledaće mnogo suptilnije, kada je dnevni look u pitanju. Vrh tanke i mekše četkice pokvasite, kako biste pojačali intenzitet senke. Povucite liniju uz donji kapak i postići ćete decentniji efekat eyelinera.

Izvor:nadlanu.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
20:00  Vesti - Pregled nedelje
21:00  Sudbine
21:40  Čađava mehana
23:00  Novajlije - Izbacivanje
02:30  Posle ručka