Izvor:
18.05.2019 u 13:39
0

OVO MORATE DA ZNATE: Evo KAKO da uklopite šešir sa stajlingom! (FOTO)

Kreatorka šešira Leonora Vekić na praktičnim primerima savetuje vas kako da adekvatno uklopite šešir sa stajlnigom. Poznate ličnosti neka vam posluže kao inspiracija.

Sara Džesika Parker

Uvek me oduševljava svojim stilom. Nikada nije napravila pogrešan odabir čak ni u najsmelijim kombinacijama. Kod nje je stil apsolutno zaokružen sa posebno odabranim modnim detaljima. Od holivudskuh glumica se i očekuje spoj elegancije i ekstravagantnosti. S. Dž. Parker je više nego dobar primer kako to treba da izgleda.

Britni Spirs

Ovaj stil me poseća na ulogu Marlene Ditrih u filmu „Plavi anđeo” i vrlo prepoznatljivu njenu fotografiju sa cilindrom. Od tada je to vrlo često korišćena kombinacija muškog stila i ženske seksualnosti i uvek deluje. U svakom slučaju drago mi je da me je nova kampanja Britni Spirs podsetila i navela da ražmišljam o Marleni Ditrih.

Lejdi Di

Klasično, stilski dobro uklopljeno i prikladno. Stil Lejdi Di je bio osveženje u odnosu na pastelne kostime i blejzere tako omiljene u kraljevskom protokolu.

Kolin Farel

Vrlo trendi i ide uz njegovu ličnost. Iskreno, ova kombinacija bi uvek mogla da bude moderna i da na sebe skrene pažnju oba pola.

Džeki Kenedi

Evropski šik u Americi. U duhu samog vremena Džeki je svojim stilom zračila optimizam. Zanimljivo je da šešir koji nosi negde između toke (damska elegancija) i berete (popularna kapa kod svih slojeva) i to u beloj boji dajući notu čednosti i savršenosti. Verujem da je prva dama Amerike apsolutno znala na najbolji način kako da kroz svoj stil prenese poruku i utiče ne samo na modne promene već i kako da nju i njenu porodicu javnost zavoli.

Nikol Šerzinger

Fedora šešir nikada nije izašao iz mode kako kod muškaraca tako i žena. Ove sezone je opet u prvom planu. S obzirom je ovo krajnje obična kombinacija za „odlazak do prodavnice” sa šeširom nije više tako obična. „Opuštena” odevna kombinacija i klasični muški šešir malog oboda su dobar primer izbora za „svaki dan”.

Isidora Bjelica

Šare sa haljine kao da izlaže izvan svog okvira i kulminiraju sa šeširom. Atraktivna kombinacija kod koje mi jedino smeta nakit koji jeste diskretan ali ovakva kombinacija ne sme da ima ni mogućnost diskretno pogrešnog. Ovo je razigrani linearni crtež čijoj ravnoteži doprinosi geometrijski nakit, ili akcenat tipa „pismo tašne” u crvenoj ili drugoj boji.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter