Izvor:
03.06.2019 u 15:04
0

SAVETI ZA LEPOTU I JEDNOSTAVNI TRIKOVI: Kečapom uništite zeleni sjaj kod plave kose!

Internet je prepun bjuti trikova koji skraćuju naše vreme provedeno u kupatilu: namazane nokte treba staviti pod vodu da se brže osuše, kako napraviti lokne presom za kosu ili šta raditi sa ispucalim krajevima.

Evo pomoću kojih još trikova možete sebi olakšati spremanje.

Spasite osušenu maskaru

Spasite svoju omiljenu maskaru jednostavnim trikom. Sipajte vruću vodu u jednu čašu i stavite maskaru u nju. Sačekajte nekoliko minuta da se ostaci maskare otope. Nakon toga možete ponovo ulepšati svoje trepavice omiljenom maskarom!

Trepavice bez volumena

Da bi trepavice imale što lepši volumen, često se koristi uvijač za trepavice. Da bi taj efekat trajao tokom celog dana, potrebna je toplota ! Pre nego što uvijete trepavice, zagrejte kratko fenom svoj uvijač za trepavice.

Pazite: Metal se brzo zagreje i može biti vreo.

Punije usne

Promenite sastav balzama za usne uz pomoć cimeta i dobićete pune usne! Istopite balzam za usne ili labelo i dodajte kašičicu cimeta i malo meda . Vratite smesu nazad u labelo i ostavite preko noći u frižideru da se stegne.

Kada prvi put budete naneli novi balzam, moguće je da će vas usne peckati pre nego što vam usne postanu punije.

Nemojte koristiti ovakav balzam ukoliko imate ispucale usne, jer će cimet izazvati opekotine.

Pojačajte boju olovke za oči

Kod pojedinih olovaka za oči vam neće pomoći jači stisak kako biste pojačali boju. Kako biste taj efekat ipak dobili, pre upotrebe ostavite olovku za oči kratko iznad plamena sveće. Olovkaće smekšati, a uz to će se i efekat boje pojačati.

Karmin na usnama tokom celog dana

Sjajeve za usne brže je i lakše koristiti od klasičnih ruževa za usne. Međutim, ruževi za usne često imaju jaču boju ili drugačiju teksturu. Kako da vam ruž na usnama stoji tokom celog danai pored jela, pića i ljubljenja? Jednostavno!

Nakon što namažete karmin, pritisnite usne papirnom maramicom i utapkajte ga bezbojnim puderom ili prahom. Na taj način ćete skinuti višak ulja karmina i biti sigurni da će vam karmin duže stajati.

Spasite tupu pincetu

Postoje dva načina kako da izbegnete kupovinu nove pincete. Kupite malo brusnog papira, dva-tri puta pređite preko unutrašnjie strane vrha pincete.

Takođe, umesto brusnog papira, isto možete učiniti i sa turpijom.

Mirišite lepo tokom celog dana

Ne morate više prskati parfem tokom celog dana, dovoljno je da nanesete kremu za telo! Pre nego što naprskate parfem prvi put, nanesite na telo kremu, preporučljivo kremu koja nema nikakav miris. Miris će se zadržati na koži mnogo duže nego na suvoj koži. Možete i kap parfema sipati u kremu za telo. Kosa, zglobovi, grlo i koža iza uha najbolja su mesta za nanošenje parfema.

Izbegnite naelektrisanu kosu

Upoznajte svog novog pomoćnika – vlažne maramice! Nakon što stilizujete kosu po svom izboru, pažljivo pređite vlažnom maramicom preko kose i problem će nestati.

Rešite se zelenog sjaja na plavoj kosi

Kečap ili pire od paradajza će vam najbolje pomoći u borbi sa zelenim sjajem na plavoj kosi. Rasporedite kečap ili paradajz pire po čitavoj kosi i sačekajte 15 minuta. Crveni pigmenti će se izboriti sa zelenim pigmentom.

Možete koristiti i šampon za kosu predviđen za crvenu boju kose.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter