Izvor:
20.06.2019 u 19:32
0

SAVRŠEN RUŽ ZA PRVI DEJT: Neka vaše usne zablistaju!

Došao je i taj dan: nakon što ste nekih petnaest puta okrenuli sav orman naglavačke u potrazi za idealnim stajlingom, koji će savršeno oslikati vašu ličnost, a da pritom ne izgledate kao da ste krenuli na karneval ili na sahranu, stavili ste maskaru na trepavice, obuli udoban par obuće koji je ujedno i moderan i izašli ste iz kuće sa samo jednim pitanjem u glavi: kako će proći prvi sastanak? Upravo ste upoznali osobu svojih snova (bar se nadate da to jeste) i čak iako ste ubeđeni da će sve proći u najboljem redu, živci vas izdaju. Da, vrtite u glavi šta bi sve moglo poći po zlu i trudite se da nađete izlaz za svaku neprijatnu situaciju. Ili možda, čak, užasnu.

Moguće je da ste, dok ste se šminkali, imali brojne nedoumice, među kojima je i ona: koju boju ruža da odaberem? Verovali ili ne, boja karmina koju birate za prvi sastanak, govori mnogo o vama. Da li vam je poznata psihologija boja? Svaka boja izaziva u čoveku drugačiju emociju. Ovo pravilo koje svakodnevno primenjujemo prilikom odabira garderobe, takođe se ogleda i u izboru boja prilikom nanošenja šminke. Nećete ostaviti isti utisak ukoliko stavite roze senku, kao kada stavite plavu. Nije svejedno da li vam je ajlajner crni ili beli. Ravnoteža, nijanse i drugi izbori koji našu rutinu mogu pretvoriti u pravu pravcatu glavobolju i koji, ipak, daju završni pečat našem izgledu. Kada pravite izbore, nemojte nikada odstupati od onoga što jeste. Nemojte bespotrebno reskirati isprobavajući različiti make up nekoliko puta na dan. Isto kao i obuća, ni usne ne trpe pogrešne izbore, a kamoli improvizaciju.

Šta izbor karmina govori o vama? Daćemo vam nekoliko objašnjenja.

Crvena

Ovo je jedan od najčešćih izbora, kada je reč o karminima i to na globalnom nivou. Otkriva da ste sigurni u sebe i poznato je da ovaj karmin ima seksualnu konotaciju, kao i da asocira na strast i akciju, energičnost.

Tamno crvena ili tamno ljubičasta

Ukoliko birate ruž ovih boja, to znači da ste jaka osoba, sa ozbiljnim karakterom. Analizirate do perfekcije svaki milimetar posledica svojih dela i ne preduzimate nikada ishitrene korake. Vaš životni moto je: Tri puta meri, jedanput seci. Ništa nasumično.

Roze

Roze boja se povezuje sa nevinošću, ali ukoliko izaberete intenzivniju nijansu, poslaćete poruku da ste nešto između naivne i smele žene.

Koralna boja

Vrlo ste zabavni i entuzijastični i dopada vam se da sve bude u ravnoteži uključujući i ovaj sastanak, tako da na sastanku nećete dati više od onoga što dobijate.

Bež nijansa ili boja kože

Ozbiljni šta god da je u pitanju, čak i prvi sastanak. Znate da ovaj sastanak nije samo još jedan momenat u vašem životu, već nešto važno što može da znači početak nečeg novog i da ćete maksimalno iskoristiti priliku da upoznate onoga sa kime ste izašli.

Narandžasta

Definitivno van svih konvencija, ovaj ton ističe smelu osobu, ali takođe vesele naravi.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter