Izvor:
21.06.2019 u 09:03
0

BRZO I JEDNOSTAVNO: Ideje za letnje frizure!

Leti je zaista izazov imati dugu kosu i nikada nije dovoljno ideja za frizure.

Tokom vrućina nezamislivo je sušiti kosu fenom ili je stilizovati peglom za kosu, potrebna vam je frizura koju ćete napraviti brzo i jednostavno.

Zato smo vam pripremili listu letnjih frizura koje će izgledati prelepo na dugokosim damama, a neće oduzeti previše vremena.

1. „Beachy“ talasi

Jedna od najlepših letnjih frizura uz koju se osećate prelepo i ženstveno. Pustite uvojke da vam padaju oko lica i očiju, izgledaćete zanosno.

2. Polu-podignuta kosa

Za prirodno talasaste dame, ovo je idealna letnja frizura. Lako se pravi, a možete je nositi neurednu ili u elegantnijoj varijanti, u zavisnosti od ukusa i prilike. Za nešto moderniji izgled, koristite dodatke za kosu kao što su: marame, šnale ili šešire.

3. Neuredna punđa

Ova frizura je slatka i jednostavno je napraviti, a što je najvažnije ovog leta skloniće kosu sa vaših ramena. Ima pregršt mogućnosti i super ide uz razne prilike, od brzog odlaska do prodavnice, pa do čak do venčanja.

Predlog: Za divan boho-stil izvucite nekoliko pramenova, pustite ih preko lica i opustite punđu.

4. Marama kao detalj

Konjski rep je trendi i u 2019. Podrazumeva milion stilova, pa je lako pronaći baš onaj koji se vama dopada. Dodajte maramu za nizak rep, da postignete romantični, a u visok, za nešto smeliji izgled.

5. Kike

Savršene su za mlađe devojke, ali isto tako pristaju i zrelijim damama, jer postoji hiljade stilova. Bilo da birate obrnute kike, one u obliku konopca ili ribljeg repa, sigurno ćete biti u trendu ovog leta.

Sve ove frizure neće oštetiti vašu kosu, a uz to bićete moderne i šik ove sezone, koja je, kako najavljuju stručnjaci, rezervisana za dugokose dame. Ako sanjate o lepoj dugoj kosi, pored stilizovanja, morate je i negovati na pravi način.

Nemojte koristiti agresivne dodatke za kosu, koliko god da su moderni, koristite prirodne maske i pažljivo birajte proizvode za kosu (npr. one sa prirodnim sastojcima kao što je ricinusovo ulje i keratin, jer mogu učiniti samo dobro vašoj kosi).

Snovi o dugoj kosi ovog leta mogu postati stvarnost, zato budite dobri prema njoj i vratiće vam višestruko!

Izvor: Žena
Foto: Instagram/anhcotran/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter