Izvor:
22.06.2019 u 16:54
0

MODNA INSPIRACIJA: Ovu su idealni komadi za poslovne kombinacije! (FOTO)

Kada je kreiranje savršenog outfita u pitanju, visoke temperature su dodatna poteškoća, ako je uz to reč o poslovnom outfitu, koji je dodatno ograničen i pravilima poslovnog sveza, nalazite se pred zahtevnim zadatkom, zato smo mi tu da za vas pronađemo malo inspiracije.

Kada je sklapanje letnjih poslovnih outfita u pitanju, fokus je na nešto prozračnijim, klasičnim komadima. Imajte na umu visoke temperature i celodnevne obaveze, pa pri izboru dnevnih outfita uvek u obzir uzmite i koliko udobno se osećate u onome što ste tog dana obukli.

Savršen odabir za tople letnje dane svakako su pantalone šireg kroja ukombinovane sa lepršavom košuljicom.

Još jedna savršena kombinacija svakako je maxi haljina sa kratkim rukavima, ili ona middie, jer poslovni svet često ne dopušta gola ramena na radnom mestu. S obzirom da je trenutno u trendu retro vibe, moći ćete da pronađete savršene retro haljinice, idealne za poslovni outfit.

Još jedan dobar izbor predstavljaju komotna i trendi ženska odela, koja su idealna za poslovne žene sa stavom i visokim samopouzdanjem.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter