Izvor:
24.06.2019 u 11:16
0

STIGLO JE LETO: Ovaj kupaći će biti HIT ove sezone! (FOTO)

Leto je zvanično počelo, kao i sezona odmora, zato je pravo vreme za odlazak u shopping, po novi, trendi kupaći kostim. Ove sezone, u moru modela posebno su se izdvojili kupaći kostimi sa razigranim, letnjim printovima.

Printovi su nagoveštaj leta, kada je moda u pitanju, baš zbog svog šarenila i lepršavosti, a ovog puta, posebno su atraktivni, kao odabir za sunčane dane na plaži.

Ako niste fan bikini kompletića, svoju kreativnost možete iskazati kombinovanjem dva dela kupaćeg, potpuno različitih printova, a ako ste pak smireniji tip, odlučite se za kupaće kostime koji će imati jednobojan donji deo, dok će gonji deo krasiti neki živopisan print, u skladu sa vašim karakterom.

Jednodelni kupaći kostimi i vibe 80-ih su takođe veoma atraktivni, pa se možete odlučiti i za neki prugasti, ili tufnasti jednodelni model, koji je savršena go to varijanta, jer je dovoljno da navučete šorts, ili suknjicu i već ste spremni za plažu.

Odaberite model koji savršeno pristaje figuri vašeg tela, ima print upravo u skladu sa vašim stilom i letnjim raspoloženjem i spremni ste da duge tople dane provedete uživajući na plaži.

Izvor:lepotaizdravlje.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter