Izvor:
31.08.2019 u 11:44
0

NEMATE INSPIRACIJU? Modne kombinacije za sve prilike! (FOTO)

Otkrivamo vam nekoliko ideja šta da obučete u onim danima kada mislite da nemate šta…

Koliko vam se to samo puta desilo. Otvorite ormar, a u njemu ništa za obući. Vaša omiljena garderoba je u korpi za prljav veš, ostala vam se čini dosadnom, a pored svega ste u žurbi jer ste se dogovorili da izađete u određeno vreme koje se bliži.

Počnimo za suknjama: dugim, kratkim, sa volanima… sigurno imate bar jednu u ormaru, zar ne? Dakle, kombinujte je sa teksas košuljom, za ležeran izgled, sa bluzom ukoliko se radi o neformalnom povodu i sa sandalama i ostalom letnjom obućom. Još samo ostaje da dodate neke jednostavne aksesoare.

Ležeran izgled sa farmerkama

Budite iskreni, iako mislite da u vašem ormanu nema nijednog komada odeće koji vam se dopada, sigurno je da možete da “iskopate” neke farmerke, koje vam lepo stoje. Lepota farmerki je u tome da se uklapaju gotovo uz sve i za svaku priliku. Samo je još ostalo da ih ukombinujete sa asimetričnom bluzom, crnim topom, koji je veoma popularan ili sa belom jaknom i cipelama na štiklu, kako biste svom izgledu dali notu elegancije. Jednostavno i trendi.

Moderna crno-bela varijanta

Sa crnom bojom nikada ne možete da omanete, a u kombinaciji sa belom je prava dobitna kombinacija. Obucite se skroz u crno ili neka to bude mešavina crne i bele, ravnomerno raspoređene. Haljina, bluza u kombinaciji sa pantalonama i trendi jaknom, čizme iznad kolena… opcije su bezgranične. Odjednom ćete primetiti da vaš orman i nije tako dosadan kao što ste mislili. Ne zaboravite na moć, koju imaju aksesoari. Oni su ti koji prave bitnu razliku.

Odevne kombinacije sa belom bluzom

Isto što važi za farmerke, važi i za belu bluzu. Sigurno imate u svom garderoberu bar jednu bluzu običnog kroja u beloj boji. Znajte da je ovaj komad garderobe ekstremno zahvalan za kombinovanje. Možete je uvući u pantalone sa visokim strukom, možete joj dodati crni sako i ravne cipele, koje su u nekoj “življoj” boji ili možete obući samo belu bluzu, bez dodatka jakne, sakoa ili blejzera, kako bi se jasno videla vaša linija struka i pridodati sportske cipele.

Odevne kombinacije sa asimetričnom bluzom

Ima mnogo različitih kombinacija sa asimetričnom bluzom. One mogu poslužiti za ležernu i za otmeniju varijantu. Naime, ako ih ukombinujete sa farmerkama ravnog kroja i ravnim cipelama, dobićete ležernu varijantu. U kombinaciji sa cipelama sa tankom štiklom, izgledaćete otmeno i ženstveno.

Kožna jakna

Kožna jakna je uvek u modi, pritom je veoma jednostavna za uklapanje. Idealno se slaže sa jednostavnom suknjom i debelim čarapama i cipelama sa kockastom štiklom.

Haljine

Sigurni smo da ni haljine ne izostaju u vašem ormanu. Samo je potrebno da upotrebite malo mašte, kako biste ih videli u drugačijem svetlu. Dugačku haljinu, do poda, ukombinujte sa letnjim cipelama ili sandalama sa plutom. Ukoliko imate jednostavnu, jednobojnu haljinu, stavite ogrlicu sa dugačkim lancem i upadljivim medaljonom jarkih boja.

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter