Izvor:
31.08.2019 u 22:27
0

MUČI VAS PERUT? Predstavljamo vam efiksane načine da je se otarasite!

Perut je veoma čest problem sa temenom glave, i postoji zaista mnogo uzročnika koji doprinose ovom neugodnom problemu: od mnogo stresa, preko neredovnog pranja kose, pa sve to bujanja gljivice koja živi na skalpu.

Perut su zapravo mrtve ćelije kože skalpa, koje su se zalepile jedna za drugu, usled gomilanja ulja i masnoća, a rezultat je skalp koji svrbi i peruta se.

U zavisnosti od toga koliko je uporna perut, njeno rešavanje nije jednostavno – ipak glavni savet je da što češće češljate i perete kosu, da biste uklonili naslage sebuma. U nastavku slede provereni saveti za borbu protiv peruti!

Kuhinjski sastojci su odlično rešenje za mnoge beauty probleme, a soda je brz i jeftin način da se spasete peruti.

Ona je prirodni antiseptik i može da ukloni povećane naslage sebuma. Kada je perut u potpunosti nestala, možete se vratiti upotrebi vašeg regularnog šampona.

Čak i ako nemate perut, ispiranje kose jabukovim sirćetom posle maske i regeneratora je sjajna stvar koju možete da uradite za pročišćavanje kose i uklanjanje naslaga proizvoda. Ovo sirće je puno vitamina i amino-kiselina, i poseduje ntibakterijsko, antiinflamatorno i antigljivično svojstvo, što ga čini savršenim sastojkom za razne probleme kože.

Ako „uradi sama“ metode nisu vaša stvar, onda je vreme da nabavite kvalitetan rofesionalni šampon protiv peruti, koji će vas rešiti ovog problema, posle samo nekoliko pranja. Probajte da perete kosu njime svakog drugog dana (ili trećeg), tokom dve nedelje, a ako se perut nastavi, konsultujte doktora.

Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter