Izvor:
02.09.2019 u 19:30
0

OUTFIT ZA SVE PRILIKE: I ove sezone SAKO HALJINA je u trendu!

Blejzer haljina? Zvuči poznato? Nabavite je što pre, jer će i ove sezone biti aktuelna!

Omiljeni komad ponovno u središtu pažnje!

Moramo priznati kako smo se ove godine zaželeli nekih dobrih, starih trendova, pa tako svedočimo i njihovom velikom povratku na police naših ormara.

Tako su se u skupinu povratnika smestile i blejzer haljine, s kojima su outfiti za svečane prilike dobili jedan sasvim novi smisao.

Kada gledamo unutrašnjost našeg ormara, često postignemo zaključak kako je on zaista pretrpan raznovrsnim modnim komadima, a koji su uglavnom rezervisani za ispunjavanje svakodnevnih obaveza te se jednostavno ni po čemu ne ističu.

Upravo je ta sigurnost u našem shoppingu glavni krivac zašto se u našim modnim kombinacijama redovino viđaju jedni te isti modni komadi te u situacijama koje zahtevaju nešto svečanije izdanje, nekako ostanemo praznih ruku. Zato je poželjno unutar ormara imati jedan modni komad koji će se pokazati kao spas u zadnji čas, a upravo takva je i blejzer haljina.

Predimenzionirani blejzer u službi haljine na prvi pogled izgleda kao predmet koji smo pozajmili iz muškog ormara, ali reč je o komadu koji je naumio da ukrade sve poglede i pokaže kako se može sjajno izgledati kada se zakorači iz vlastite zone komfora.

Ovakav tip haljine možete kombinovati sa elegantnim sandalama te ga dodatno upotpuniti upečatljivim nakitom, a uskoro ćete ga moći nositi i u kombinaciji sa visokim, zimskim čizmama čime će reč "ženstveno" dobiti jedno sasvim novo značenje!

cosmopoliran.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter