Izvor:
04.09.2019 u 17:53
0

FRIZURE ZA VENČANJE: Evo sjajnih ideja! (FOTO)

Frizura za venčanje, bez obzira na to da li ste mlada ili samo gost, nije nimalo jednostavan izbor.

Međutim, sad ćemo ostaviti po strani bridal frizure i u prvi plan staviti frizure za zvanic. Prvenstveno, treba imati na umu da frizura treba odgovarati obliku lica, haljini, ali i ostalim modnim dodacima, recimo minđušama. Zatim, vrlo je važno obratiti pažnju i na sezonu u kojoj idete na venčanje – ako je reč o letu, podignuta kosa dobra je opcija s obzirom na visoke temperature.

Lagani talasi u kosi kao najpopularnija opcija

Čini nam se kako su lagani talasi u kosi jedna od najčešćih opcija za koju se žene odlučuju – jednostavno ih je napraviti, a pristaju različitim tipovima kose, bez obzira da li se radi o kratkom bobu ili dugačkoj kosi.

Različite ukosnice i šnalice veliki su hit ovog proleća i leta, a upravo su one idealne za svečanije prilike poput venčanja. Ako vam se čini da vam je punđa prenemarna ili rep preležeran, uvek ih možete upotpuniti zanimljivim šnalicama koje će frizuri dati potrebnu dozu elegancije. Odvažnije dame mogu isprobati wet look i zalizati kosu te pustiti da time make up dođe u prvi plan, a klasičarke ne mogu pogrešiti sa strogo počešljanom kosom – jednostavno, a efektno!

cosmopolitan.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter