Izvor:
18.09.2019 u 18:55
0

MARAMICE ZA LICE: Štete vašoj koži ili ipak ne?

One vam pomažu da brzo uklonite šminku sa lica. Odlično, zar ne? Pa, da li je koža zaista čista nakon čišćenja sa njima? Može li jedna maramica za čišćenje zaista ukloniti svu prljavštinu? Da vidimo.

Gelovi za čišćenje lica i maramice za čišćenje sadrže slične sastojke, jedina je razlika ako nakon upotrebe maramica lice ne isperete vodom i na vašoj koži ostanu ostaci koji isušuju i iritiraju vašu kožu. To naravno nije dobro za suvu ili osetljivu kožu, a posebno za one koji pate od ekcema. Sastojci nisu jedina problematična i iritantna stvar, jer i grubo trljanje kože izaziva iritaciju.

Dakle, ako podvučemo crtu: maramice za šminku su sjajan izum. Jedino je važno da kada ih koristite temeljno operete lice vodom, a zatim i gelom za čišćenje uklonite nečistoće i prljavštinu na koži.

Ženski Magazin
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter