ŽENE, OBRATITE PAŽNJU: Muškarci često ne uhvate ove male signale!

 

Bilo da ste par koji tek započinje romansu, ili partneri u dugom braku, ponekad se mali signali "izgube u prevodu". Stručnjaci za veze kažu da bi na ove stvari trebalo obratiti pažnju!

Ne reči, već ton

Sigurno znate za žensko "OK", koje znači sve, samo ne "OK"? Terapeuti za veze kažu da muškarci često ne obrate pažnju na ton svoje partnerke. Razlog tome može da bude i dekoncentracija, ali je ton ipak nešto što otkriva mnogo o raspoloženju i osećanjima.

Govor tela

Ako žena ne želi o nečemu da razgovara, pokušaće da napravi distancu, ili će prekrstiti ruke. To samo znači da nije trenutak za tu priču, sačekajte malo i pokušajte kasnije.

 Problemi

Muškarci, ovde obratite pažnju! Terapeuti za bračne parove kažu da se žene veoma često žale na dve greške svojih partnera, kada im pričaju o nekom problemu.

"Žene ponekad žele samo da iskažu svoju frustraciju. A muškarci, u najboljoj nameri, pohrle da probaju da im reše problem na brzaka, što žene nervira. Ako vam se partnerka žali, ona želi da je saslušate. Ne da je osuđujete, ili da joj ponudite neko rešenje za pet minuta. Samo budite tu i pružite podršku i razumevanje," navodi Eliza Robin, psihoterapeutkinja.

 

Mondo
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Live
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro