Izvor:
12.10.2019 u 08:35
0

NOVI STIL PRINCEZE KEJT: Ponela je ovu odevnu kombinaciju!

Vojvotkinja od Kembridža,Kejt Midlton, juče je posetila Prirodnjački muzej u Londonu. Fotografi su objavili njene fotografije, a modni kritičari se oduševili kada su videli šta je Kejt obukla.

Naime, ona se pojavila u jesenjem izdanju sa izuzetno skupim komadima koje nose potpis poznatih brendova.

Poznata po svojoj skromnosti, kada je odevanje u pitanju, Kejt je ovaj put istupila iz okvira, ali to njenim obožavaocima nije smetalo.

Ona je na sebi imala lepršave maslinasto zelene pantalone i bordo rolku sa divnim dezenom.

U rukama je nosila skupocenu Šanelovu torbicu u vrednosti od preko 3000 evra, dok je na nogama nosila salonke u istoj boji i sa sličnom cenom.

Kejt će uskoro sa princom Vilijamom da ide na službeno putovanje u Pakistan, pa očekujemo da će novi stil i tamo da pokaže.

stil.kurir.rs
Foto: instagram/printscreen/fromberkshiretobuckingham/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter