Izvor:
21.10.2019 u 10:46
0

BUDITE U TRENDU I OVE JESENI: Boje koje će učiniti da izgledate savršeno! (FOTO)

Od tamne do krem nijanse, nose se sve nijanse smeđe, ali tri određene posebno se izdvajaju…

Čokolada

Tamnosmeđa je idealna boja za zimske mesece, a ove je godine dosta zastupljena u kolekcijama. Omiljena je na džemperima i vunenim kaputima, a najuzbudljiviji komad sezome su tamnosmeđe kožne pantalone. Ipak, jednako su privlačne i kožne haljine ili kožni kaput u toj boji.

Savet: Ako obučete tako "jak", odnosno upečatljiv komad, ostatak stajlinga mora biti diskretniji.

Karamela

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele vrlo popularne. Osim što je moderna i elegantna, ova je boja istovremeno klasična. Izuzetno popularan odevni komad jeste tzv. camel-coat, odnosno — kaput u boji dlake kamile.

Vanila

Ako više voliš svetlije tonove ili pak tražiš boju koju je lako kombinovati, volećeš svetle bež tonove. Ova je boja stvarno svestrana i laka za stilizovanje. Super izgleda i kada kombinuješ isključivo bež tonove, od glave do pete. Zapravo, mogućnost greške ni ne postoji. Svi svetlobež tonovi se slažu, a sjajni su i u kombinacijama s drugim smeđim bojama.

Izvor: glossy.espreso.rs
Foto: Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter