Izvor:
21.10.2019 u 19:32
0

OVE BOJE NIKADA NEĆE IZAĆI IZ MODE: Imate li ih u svom garderoberu? (FOTO)

Neke možete nositi samostalno, a neke je sjajno međusobno kombinovati.

Kako jesen odmiče, ulice se sve više pune odećom prirodnih, zemljanih tonova koji osim što su klasični, ove godine su u trendu.

Od tamno smeđe do krem bele, nose se sve nijanse smeđe. Ali, tri boje se posebno se izdvajaju.

Boja čokolade

Tamno smeđa je idealna boja za zimske mesece, a ove godine je zastupljena u mnogim kolekcijama. Na svetskim pistama i uličnoj modi među trendseterkama možete naići na mnoge džempere, vunene kapute u ovoj boji. Ali, definitivno najzanimljivije su tamnosmeđe kožne pantalone, kožne haljine i kaput u toj boji.

Boja karamele

Ovo je definitivno boja ove jeseni. Trend je krenuo s čizmama u toj boji, a nastavlja se s kaputima, blejzerima i suknjama koje su u boji karamele potpuno in.

Pored toga što je moderna i elegantna istovremeno je bezvremenska i klasična. Zato, ako je već nemate u svom garderoberu, možda je ova zima pravi trenutak da investirate u klasičan kaput u boji devine dlake.

Boja vanile

Reč je o boji koja je veoma svestrana i laka za kombinovanje. Lepo izgleda na ženi i kada kombinujete isključivo bež tonove, od glave do pete. S njom nema greške!
Ako više volite svetlije tonove, možete nositi svetle bež tonove, koji se lepo slažu u kombinacijama s drugim smeđim bojama gde odmah autfit čine "lakšim".

Izvor:cosmopolitan.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter